Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

RSS feed Alle Berichten voor de gemeente Hilvarenbeek

older | 1 | (Page 2) | 3 | 4 | 5 | newer

  0 0

  Tijdens een integrale actie zijn dinsdag 8 december 2015 in een pand aan de Goirlesedijk goederen aangetroffen die gebruikt worden voor het kweken van hennep. Ook zijn twee busjes pepperspray in beslag genomen. Op een adres aan de van Spreeuwelstraat was een hennepkwekerij met 63 planten ingericht. De regie was in handen van de gemeente. Verder namen Belastingdienst, politie, Omgevingsdienst en provincie deel aan de actie.

  0 0

  Op vrijdag 11 december 2015, omstreeks 14.00 uur, voerde de politie een buurtonderzoek uit in de omgeving van de Hugo de Grootstraat in Tilburg. Dit naar aanleiding van een lopend onderzoek naar diefstal van een aantal goederen.

  0 0

  Op zaterdagmorgen 12 december 2015 kwam een melding binnen van rook uit een schuurtje aan de Van der Lindenstraat in Diessen. De brandweer is ter plaatse gegaan en heeft de brand geblust en troffen daarbij een hennepkwekerij aan.

  0 0

  Twee mannen beroofden een 72-jarige inwoonster van Hilvarenbeek op klaarlichte dag van haar tas.

  0 0

  Aan de Kommerstraat is in de nacht van dinsdag op woensdag een grote hoeveelheid drugsafval gedumpt. Het afval zat verdeeld in 41 vaten. De politie stelt een onderzoek in naar de dumping.

  0 0

  Op de Goirlesedijk is woensdag 3 februari rond 18.55 uur een 35-jarige automobilist zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De man had drugs en inbrekerswerktuigen bij zich.

  0 0

  De politie heeft woensdag 10 februari 2016 omstreeks 04.00 uur tijdens een controle op de Diessenseweg een 44-jarige Bredanaar aangehouden ter zake verboden wapenbezit. In de auto waarin hij als bestuurder zat, werd onder zijn stoel een groot keukenmes aangetroffen. Het mes is in beslag genomen. De 44-jarige verdachte werd ingesloten.

  0 0

  Op zaterdag 13 februari tussen 14.00 en 23.00 uur is er een woninginbraak gepleegd aan de Emmerseweg. De politie is op zoek naar de dader(s).

  0 0

  De politie is op zoek naar vier stappers die op zondag 13 december 2015 met een taxi naar Diessen en Haghorst vervoerd zijn. De jongeman die in Diessen als laatste uitstapte weigerde de rekening van circa 70 euro te betalen en dreigde de chauffeur met een mes te steken. Er zijn bewakingsbeelden waarop het viertal is vastgelegd. Alvorens deze in opsporingsprogramma’s getoond worden, krijgen zij de mogelijkheid om zichzelf te melden.

  0 0

  Op zaterdag 19 december 2015 komt een bejaarde man thuis van zijn wandeling en merkt dat er is ingebroken.

  0 0


  0 0

  Op zaterdag 19 december 2015 komt een bejaarde man thuis van zijn wandeling en merkt dat er is ingebroken.

  0 0

  Op de kruising Ambrosiusweg/Tilburgeseweg reden twee auto's tegen elkaar. Er waren 4 slachtoffers bij betrokken.

  0 0

  Een sterke hennepgeur heeft agenten woensdag 30 maart rond 3.30 uur naar een hennepkwekerij geleidt. In de kwekerij aan de Vrijthof zijn 189 planten aangetroffen.

  0 0

  De agenten die actief zijn in de gemeente Hilvarenbeek krijgen vanaf 4 april een werkplek in het gemeentehuis aan de Vrijthof. De politiepost aan de Schuttersweg is vanaf die datum gesloten voor het publiek.

  0 0

  Tijdens een integrale handhavingsactie zijn in bedrijfspanden en op de daarbij horende terreinen in Tilburg en Hilvarenbeek diverse gestolen auto-onderdelen aangetroffen. Bovendien werden veel onderdelen in beslag genomen waarvan de identificatiestickers ontbraken en / of waarvan de herkomst nog nader wordt onderzocht. Er werden twee verdachten in hun bedrijfspanden aangehouden ter zake heling, een 48-jarige Tilburger (Kraaiven) en een 33-jarige Hilvarenbeker (Loven).

  0 0

  Een 20-jarige man uit Moergestel raakte donderdagmiddag 21 april gewond bij een eenzijdig verkeersongeval.

  0 0

  Een 16-jarige jongen uit Hilvarenbeek is dinsdagavond 26 april 2016 omstreeks 22.45 uur zeer ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval nabij de bushalte op de Doelenstraat. Het slachtoffer stond met vrienden daar te wachten. Door nog onbekende reden kwam hij op straat terecht alwaar hij werd geschept door een auto bestuurd door een 28-jarige Hilvarenbeker. De automobilist werd formeel als verdachte aangehouden. Een onderzoek naar de toedracht is echter nog gaande.

  0 0

  Agelopen nacht is rond 02.40 uur ingebroken in een brillenzaak aan de Diessenseweg. De inbrekers sloegen op de vlucht toen de rookmachine in werking trad.

  0 0

  De politie arresteerde maandag 9 mei 2016 vier verdachten op verdenking van diefstal / heling van goederen uit recreatiewoningen. Er werden vier gestolen televisie terug gevonden.

older | 1 | (Page 2) | 3 | 4 | 5 | newer