Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

RSS feed Alle Berichten voor de gemeente Hilvarenbeek

older | 1 | 2 | (Page 3) | 4 | 5 | newer

  0 0

  De politie heeft dinsdag 10 mei tussen 09.00 en 15.00 uur een algemene verkeerscontrole gehouden op de Lage Mierdseweg. Er werden 27 bekeuringen uitgeschreven. De auto’s van twee fiscale wanbetalers werden getakeld. Verder werden bij twee bestuurders openstaande boetes van respectievelijk 549 en 1207 euro geïnd.

  0 0

  De politie heeft aan de Heuvel een 53-jarige Tilburger opgepakt. De man had een buschauffeuse met de dood bedreigd.

  0 0

  In de uitzending van Bureau Brabant op 20 juni 2016:

  0 0
 • 06/20/16--01:49: Gezocht - Pinner gezocht
 • De verdachte heeft zichzelf bij de politie gemeld.

  0 0

  Tegen een 38-jarige man uit Tilburg is proces-verbaal opgemaakt. De man meldde zich nadat hij zichzelf herkende in het opsporingsprogramma Bureau Brabant.

  0 0

  De politie heeft dinsdag 28 juni 2016 in een attractiepark een 16-jarige Tilburgse jongen aangehouden omdat hij een 29-jarige Belgische onderwijzeres mishandeld zou hebben. Het slachtoffer was daar met leerlingen en collega’s. De verdachte maakte geen deel uit van hun groep.

  0 0

  Bij een frontale botsing raakte alleen de veroorzaakster licht gewond. Bij de aanrijding waren drie auto’s betrokken.

  0 0

  Afgelopen nacht is een 23–jarige vrouw uit de gemeente Hilvarenbeek om het leven gekomen nadat zij met haar voertuig op de Voerdijk tegen een boom is gereden.

  0 0

  Donderdagmiddag is op de Toekomstweg de bestuurder van een personenauto om het leven gekomen bij een frontale aanrijding.

  0 0

  Het driedaags muziekevenement Decibel op de Beekse Bergen in Hilvarenbeek is goed en zonder grote incidenten verlopen. Wel verrichtte de politie in samenwerking met de beveiligers 41 arrestaties waarvan 38 voor drugsbezit. De overige aanhoudingen waren voor het tonen van een vals ID-bewijs, belediging en verzet. Ook werd nog een automobilist aangehouden ter zake gevaarlijk rijgedrag en mogelijk rijden onder invloed in het Safaripark.

  0 0

  De politie arresteerde een 73-jarige man op verdenking van openbare schennis der eerbaarheid.

  0 0

  Zaterdagavond is er, op initiatief van de politie in het gebied Groene Beemden, een speciale milieuactiedag geweest. Verschillende partners waren erbij betrokken.

  0 0

  Woensdagochtend 28 september werden aan de Kanaaldijk vaten met vermoedelijk synthetisch drugsafval aangetroffen.

  0 0

  In de uitzending van Bureau Brabant op 10 oktober 2016:

  0 0

  Twee Poolse mannen (30 en 42 jaar) zijn afgelopen nacht omstreeks 00.30 uur door de politie op aangeven van een jachtopzichter / boswachter op de Goirlesedijk aangehouden. Aanvankelijk voor het zich op verboden terrein bevinden, daarna werd door onderzoek van de toezichthouder duidelijk dat de mannen in het natuurgebied op een eilandje een hennepkwekerij hadden.

  0 0

  Het lijkt kleine criminaliteit maar dat is het niet. Pinpasfraude wordt vaak gepleegd door georganiseerde dadergroepen en de slachtoffers worden zorgvuldig uitgekozen.

  0 0

  De politie heeft vanmorgen omstreeks 07.40 uur tijdens de controle van een bestelauto op de Europalaan drie vermoedelijk gestolen televisies aangetroffen. De drie inzittenden, drie Tilburgers van 25, 40 en 55 jaar zijn aangehouden ter zake heling c.q. diefstal. Het gaat waarschijnlijk om TV’s die gestolen werden vanuit recreatiewoningen aan de Beekse Bergen

  0 0

  Bewoners van een huis aan de Apollostraat missen hun auto. Een inbreker nam tijdens een woninginbraak de autosleutel mee en ging er vandoor met een zwarte BMW 320. De inbraak vond plaats tussen donderdagavond 13 oktober 2016 22.30 uur en vrijdagochtend 14 oktober 2016 06.45 uur.

  0 0

  Er is ingebroken in het clubhuis van roeivereniging Tor. De daders gingen er vandoor met de geluidapparatuur.

  0 0

  Wanneer de dagen weer korter worden en de avonden en nachten langer, is het nóg belangrijker om op te vallen in het verkeer. Even snel op de fiets stappen zonder verlichting zou dan wel eens heel anders kunnen lopen dan je denkt. Je moet er niet aan denken wat er gebeurt wanneer automobilisten jou over het hoofd zien…

older | 1 | 2 | (Page 3) | 4 | 5 | newer