Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

RSS feed Alle Berichten voor de gemeente Hilvarenbeek

older | 1 | .... | 3 | 4 | (Page 5)

  0 0

  Maandag 4 december weer reden genoeg om te kijken naar Bureau Brabant. Wij vragen onder andere uw hulp bij het oplossen van een overval en een inbraak.

  0 0

  Een vrouw wordt van haar pinpas beroofd en haar rekening wordt geplunderd.

  0 0
 • 12/18/17--13:52: Vermist - Noraly Sibbald
 • Noraly is te voet vertrokken. Sindsdien ontbreekt elk spoor.

  0 0

  Een oplettende pakketbezorger heeft de politie op het spoor gezet van een notoire internetoplichter. Hij herkende de oplichtingspraktijk en belde de politie.

  0 0

  De politie heeft dinsdag 20 februari van 15.00 tot 21.00 uur samen met partners een grote integrale verkeerscontrole onder meer gericht tegen mobiel banditisme gehouden. Aan de actie werkten naast enkele landelijke en regionale politiediensten ook de Belastingdienst, en de Douane mee. Er werd onder meer twee openstaande boetes geïnd, een 36-jarige man uit Vlijmen werd aangehouden vanwege een nog openstaande gevangenisstraf. De belastingdienst legde beslag op 15 auto’s en incasseerde ruim 30.000 euro aan openstaande vorderingen.

  0 0

  De politie kreeg vrijdagochtend 27 april een melding van een verdachte situatie. De melder zag een man al tillend met een fiets lopen. Niet veel later hield de politie een 31-jarige man uit Vught, een 33-jarige man uit Hilvarenbeek en een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan voor diefstal.

  0 0

  De politie kijkt terug op een rustig verlopen Wooh Hah festival dat van vrijdag 13 tot en met zondag 15 juli 2018 gehouden werd op de Beekse Bergen. Er waren circa 32.500 bezoekers per dag. De politie verrichte elf arrestaties waarvan het merendeel voor drugsbezit.

  0 0

  Een 62-jarige man uit Diessen is woensdag 1 augustus 2018 omstreeks 05.20 uur bij een weg afzetting vanwege loslopende koeien door de politie aangehouden. De automobilist was het niet eens met de blokkade en negeerde een stopteken en reed door. Daarbij raakte hij de arm van een agente die daarbij licht gewond geraakt.

  0 0

  Bureau Brabant vraagt in de uitzending van maandag 17 september weer uw hulp bij het oplossen van enkele ernstige misdrijven. Zo vragen we deze week opnieuw aandacht voor de liquidatie van Dennis Struijk in Best, nu een jaar geleden en verschillende diefstallen en een wisseltruc.

  0 0

  : Het opsporingsprogramma Bureau Brabant besteedt maandag 24 september 2019 onder meer aandacht aan een ramkraak in Oisterwijk, een woninginbraak in Diessen, een diefstal in Tilburg en een bedrijfsinbraak in Waalwijk.

  0 0

  Een brutale woninginbreker sloeg in de nacht van 21 mei rond 03.00 uur zijn slag bij een woning op de Echternachstraat in Diessen.

  0 0

  Maandag 29 oktober 2018 omstreeks 13:20 uur fietste een man aan de Hakvoortseweg. Tijdens snoeiwerkzaamheden kwam er een boom op de fietser terecht. De 77-jarige man uit Biest Houtakker is daarbij overleden.

  0 0

  Op bevel van de Officier van Justitie is de politie een strafrechtelijk onderzoek gestart naar het noodlottig ongeval waarbij op 29 oktober 2018 een 77-jarige man om het leven kwam.

  0 0

  Vanmorgen is omstreeks 11.10 uur een bewoonster van een woning aan de Ds van Heusdenstraat overvallen. Twee daders, die hun gezicht bedekt hadden, waarvan één met vermoedelijk een vuurwapen, drongen de woning binnen. Het slachtoffer werd op haar hoofd geslagen en raakte daardoor gewond. Ze werd met een ambulance voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

  0 0

  Op maandag 8 september 2004, rond 20.50 uur, vond op de parkeerplaats van restaurant ‘Het landgoed’ aan de Lage Mierdeseweg in Esbeek een schietincident plaats. Hierbij is de 40-jarige Robert Sengers uit Neerpelt (België) neergeschoten. Vermoedelijk is het slachtoffer van dichtbij door één dader meerdere malen beschoten. Hij is ter plaatse overleden. De dader zou op een scooter zijn weggereden richting Tilburg. Er is destijds een Team Grootschalig Onderzoek opgestart, maar een dader is nooit gevonden.

  0 0

  Bureau Brabant vraagt in de uitzending van maandag 26 november uw de hulp bij het oplossen van de volgende zaken: meerdere mensen worden in de wijk Tuinzigt mishandeld door groepen jongeren, een vrouw pint met een gestolen bankpas in Eindhoven, een inbreker slaat zijn slag in Eindhoven en opnieuw aandacht voor de liquidatie van Ron Sengers in 2004.

  0 0

  Rob Sengers is op 8 september 2004 geliquideerd in Esbeek. De dader is nooit gevonden. Toch zijn we nog steeds bezig om meer informatie te achterhalen van wat er toen met hem is gebeurd. Een beloning van 15.000 euro helpt misschien bij het vinden van de schutter.

  0 0

  In het onderzoek naar de moord op Robert Sengers is dinsdagochtend 4 december een 57-jarige man aangehouden. De man zat op het moment van aanhouding in de gevangenis een straf uit voor een ander strafbaar feit.

older | 1 | .... | 3 | 4 | (Page 5)