Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

RSS feed Alle Berichten voor de gemeente Hilvarenbeek

older | 1 | 2 | 3 | (Page 4) | 5 | newer

  0 0

  Een achtergelaten rijbewijs heeft de politie geleid naar twee vermoedelijke woninginbrekers. In Tilburg werden vanmorgen twee verdachten aangehouden.

  0 0

  De politie heeft donderdag 10 november 2016 in Esbeek een 55-jarige Tilburger aangehouden ter zake rijden onder invloed.

  0 0

  Vrijdagmiddag 18 november 2016 liep een man een ernstige beenwond op toen hij over een hek wilde klimmen. De verwarde man was vermoedelijk onder invloed van drugs.

  0 0

  Bij een alcoholcontrole, waarbij 798 bestuurders zijn gecontroleerd, bleek er maar één teveel gedronken te hebben.

  0 0

  In het centrum van Tilburg zijn onder andere op de Generaal Smutslaan zijn donderdag 16 februari tussen 14.00 en 22.00 uur alle brom- en snorfietsen gecontroleerd.

  0 0

  De politie heeft vrijdagavond 31 maart 2017 op de Eindhovenseweg in Berkel-Enschot zes jongeren aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging en beroving. Het gaat om vijf jongens uit Oisterwijk, van 15, 18, 20 (2x) en 23 jaar oud en een 17-jarige jongen uit Berkel-Enschot. De groep wordt ervan verdacht een andere groep jongeren te hebben aangevallen, mishandeld en beroofd van twee scooters.

  0 0

  De politie heeft twee mannen aangehouden voor een inbraak aan de Julianastraat. Een van de mannen probeerde tijdens de aanhouding te vluchten. Diensthond Aras voorkwam dat en beet de verdachte in zijn achterwerk.

  0 0

  In een schuur bij een woning aan de Hoogbocht zijn donderdagmiddag 4 mei 2016 na een tip 3120 hennepstekken aangetroffen. Er werden twee mannen aangehouden die in deze ruimte bezig waren. Het gaat om twee Tilburgers van 40 en 42 jaar. De 42-jarige bewoner meldde zich later op het bureau. Hij is eveneens gearresteerd.

  0 0

  Twee paardenmenners uit Diessen (70 en 46 jaar) die meededen aan een paardentocht met menkarren zijn in een bocht met hun paardenwagen omgeklapt. Zowel de schoonvader als de schoonzoon raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis.

  0 0

  De politie heeft donderdagavond 8 juni 2017 op vijf locaties alcoholcontroles gehouden. Er moesten 845 bestuurders een blaastest doen. Er waren vier automobilisten die te diep in het glaasje hadden gekeken.

  0 0

  Agenten hebben 568 hennepstekken in beslag genomen en vernietigd. De stekken stonden in een schuur aan de Krampvenseweg. De 57-jarige huurder is opgepakt.

  0 0

  De politie heeft deze week op vier adressen in Tilburg en één in Haghorst hennepkwekerijen geruimd. Er werden in totaal 1440 hennepplanten in beslag genomen. Er zijn twee verdachten aangehouden. In alle gevallen was sprake van stroomdiefstal.

  0 0

  Het Openbaar Ministerie en het Cold Case-team van de politie Zeeland-West-Brabant heropenen het onderzoek naar de moord op Robert Sengers in 2004 in Esbeek. De hoofdofficier van justitie Zeeland-West-Brabant looft een beloning uit van €15.000 voor de gouden tip die leidt tot veroordeling van de dader.

  0 0

  Een 18-jarige man uit Hilvarenbeek moest dinsdag 22 augustus zijn rijbewijs inleveren. Een motoragent die onopvallend surveilleerde betrapte de bestuurder op zijn gevaarlijke rijgedrag.

  0 0

  Kijk maandagavond naar Bureau Brabant! In deze uitzending zoeken we brandstichters, dieven en oplichters. U kunt helpen deze zaken op te lossen.

  0 0

  Op vrijdag 19 mei, om ongeveer 4.15 uur, wordt er ingebroken bij een optiek in Hilvarenbeek.

  0 0

  Een man (65) en een vrouw (25) stalen embalagebonnen uit een donatie box voor de voedselbank. Ze zijn beiden aangehouden.

  0 0

  Een inbreker heeft zondagmorgen ingebroken in een schuur. Later die ochtend vonden de aangevers onder andere zijn ID-bewijs op de plek van de inbraak.

  0 0

  Door het dumpen van illegaal drugsafval bij een bedrijf aan de Ambrosiusweg is woensdagochtend 4 oktober een kleine gifwolk vrijgekomen. Een medewerker en een klant van het bedrijf kwamen in aanraking met de wolk, maar hielden er geen letsel aan over. Zij werden onderzocht door een huisarts.

  0 0

  Een 53-jarige man uit Esbeek is zondag 19 november rond 0.45 uur opgepakt. Hij bemoeide zich met een aanhouding op een feest aan de Groenstraat. Daarbij mishandelde hij een politieagent.

older | 1 | 2 | 3 | (Page 4) | 5 | newer